Lovers_Of_Technology

Lovers_Of_Technology

تصاویر -- برنامه -- موضوعات علمی , اخبار علمی و غیره...
Lovers_Of_Technology

Lovers_Of_Technology

تصاویر -- برنامه -- موضوعات علمی , اخبار علمی و غیره...

طریقه قفل کردن پوشه بدون نرم افزار

طریقه قفل کردن پوشه بدون نرم افزار


تمام افراد اطلاعاتی محرمانه روی سیستم های خود دارند که باعث می شود همیشه دغدعه ای برای مخفی کردن و رمز گذاشتن روی این ابزارها داشته باشند و برای این کار نرم افزارهای مختلفی را روی سیستمشان نصب می کنند. ما در اینجا شما را از این کار منع نمی کنیم بلکه می گوییم استفاده از این نرم افزارها یک امر ضروری می باشد اما در این آموزش قصد داریم روشی بسیار پیش پا افتاده و با ضریب امنیتی بسیار پایین اما کارآمد را به شما آموزش دهیم تا اگر روزی دسترسی به نرم افزاری ندارید بتوانید از فایلتان محافظت کنید , طوریکه اشخاص عادی که ازین روش اطلاعای ندارن  نمیتوانند به فایل های تان دسترسی داشته باشند.

روش :

1: فقط کافیست که فولدر مورد نظر تان را با نام دلخواه نوشته و نقط این اعداد


.{2559A1f2-21D7-11D4-BDAF-00C04F60B9F0}


را به ادامه نام فایل قرار دهید و Enter  کنید و تمام .حالا خواهید دید که شکل فولدر تان به حالت قفل شکل آمده و وقتی کلیک کنید که فولدر را باز کنید باز نمیشود, به این ترتیب فولدر تان قفل شده است.

بطور نمونه : میخواهم یک فولدر بنام Salihe را قفل گذاری کنم.


Salihe.{2559A1f2-21D7-11D4-BDAF-00C04F60B9F0}


حالا اگر خواسته باشید که وارد فولدر شوید فقط کافیست فولدر را Rename  کنید و تمام حالا شکل فولدر تان تغیر کرده و میتوانید وارد فولدر تان شوید.

بطور نمونه:

Salihe


Note: چون در بعضی از سیستم ها ممکنه است که نمایش پسوند فایل ها و فولدر ها فعال نباشد پس نمیشود فولدر را دوباره Rename نمود تا فایل های داخل فولدر قفل شده نمایش داده شود بنأً باید که در قسمت folder Option رفته ودر تب View دو تیک Hide Extension for Known Files و تیک Hide protected operation system files (recomended) را بردارید و در آخر ok 
کنید و حالا سیستم را ریستارت نموده بعد از ریستارت میبیند که فولدر تان Rename میشود و باز میشود.
البته اگر حرفه ای باشید و با CMD ویندوز کار کرده باشید میتوانید فولدر تان را با کامند rename تغیر نام داده و بدون هیچ زحمتی فایل های داخل فولدر خود را به بینید.

برای رفتن به فولدر آپشن از تصاویر رهنمأ استفاده کنید.





کیبورد همه کاره مایکروسافت با قابلیت اتصال به تلویزیون هوشمند و تبلت

کیبورد همه کاره مایکروسافت با قابلیت اتصال به تلویزیون هوشمند و تبلت


شرکت مایکروسافت کیبورد وایرلس جدیدی عرضه کرده که قابلیت اتصال به دستگاه های مختلفی دارد. این کیبورد، کیبورد همه کاره مدیا نام دارد که می توان آن را به ایکس باکس ، تلویزیون هوشمند و تبلت متصل کرد.


در قسمت سمت راست این کیبورد ترک پد آن قرار گرفته که عملکرد بسیار سریعی دارد. این کیبورد مجموعه کاملی از کلید های مختلف را دارد از جمله کلید استارت در سیستم عامل ویندوز و کلیدهای کنترل صدا در سیستم عامل های مختلف.


یکی از ویژگی های مهم این کیبورد این است که در قسمت چپ آن نیز ترک پد کوچکی قرار گفته تا هنگامی که کیبورد را با دو دست نگه داشته ایم با هر دستی که راحت تر است بتوانیم از پد استفاده کنیم. این کیبورد دارای پورت یو اس بی نیز می باشد تا در صورت تمایل با کاربر به دستگاه متصل شود.
این کیبرد دارای قفل ویژه کودکان نیز می باشد که عملکرد کلیه کلیدها را برای مدت زمان مشخصی قطع می کند. این کیبورد با سیستم عامل های ویندوز ۸ ، ویندوز ۷ ، ویندوز ۸٫۱ ، ویندوز RT ، اندروید ۴٫۱ تا ۴٫۳ ، و سیستم عامل مک هماهنگ است و به دستگاه هایی که دارای این سیستم عامل ها باشند متصل می شود. این کیبورد ۴۰ دلار قیمت دارد.

منبع:iritn.com

کلید اینترنت جهان در دستان هفت نفر است


کلید اینترنت جهان در دستان هفت نفر است


شاید کمی سورئال و تخیلی به نظر برسد٬ اما کلید مهم‌ترین دیتابیس اینترنت جهان در دستان هفت نفر است. این هفت نفر با کنار هم قرار دادن کلیدهای هوشمند خود می‌توانند «شاه‌کلید» ورود به «هسته اصلی اینترنت» را بسازند.

، هسته اصلی اینترنت در جهان توسط هفت کلید کنترل می‌شود؛ هفت کلید واقعی٬ به شکل کارت‌های هوشمند که در دستان هفت نفر است. این هفت نفر هفت جایگزین هم دارند که در مواقع اضطراری وظایف آنها را انجام خواهند داد.

روزنامه گاردین به تازگی گزارشی منتشر کرده از مراسمی موسوم به «مراسم کلید» که تحت تدابیر شدید امنیتی در سازمان «آیکان» (سازمان جهانی تخصیص نام‌ها و اعداد) برگزار می‌شود؛ مراسمی برای تامین امنیت اینترنت در صورت بروز فجایع بزرگ در زمین.

آیکان که در آمریکا مستقر است٬ از مهم‌ترین نهادها در فرآیند حاکمیت اینترنت است و مسوولیت تخصیص آدرس‌های اینترنتی به همه وب‌سایت‌ها٬ سرورها و سیستم‌های کامپیوتری موجود در جهان را برعهده دارد. در واقع مدیریت سیستم تعیین دامنه‌ها (DNS) برعهده آیکان است.

تمام آدرس‌های اینترنتی در جهان (مثلا گوگل دات‌کام) به آدرس‌های آی‌پی مشخصی متصل‌اند و نام دامنه (گوگل دات‌کام) تنها پوششی برای تسهیل کاربری انسان‌ها است٬ چون به خاطر آوردن نام دامنه‌ها به مراتب راحت‌تر از مجموعه‌ای از چهار عدد است که با نقطه از هم جدا شده‌اند٬ مثلا ۶۴٫۲۳۰٫۱۶۰٫۷۸ که یکی از آی‌پی‌های گوگل است. به عبارت ساده٬ آیکان مسوولیت ترجمه این اعداد به نام‌ها را برعهده دارد.

اگر کسی به پایگاه عظیم داده‌های آیکان دست پیدا کند٬ می‌تواند کنترل اینترنت را در دست بگیرد٬ به این معنی که مثلا می‌تواند با دریافت درخواست کاربران از طریق مرورگرها٬ آن‌ها را به هرجایی که می‌خواهد هدایت کند.

اینترنت و احتمال فاجعه‌ها

دیتابیس آیکان اگر مهم‌ترین دیتابیس موجود در جهان نباشد٬ بی‌تردید یکی از مهم‌ترین‌ها است. به همین خاطر٬ در صورتی که فاجعه‌ای عظیم در زمین رخ دهد ممکن است نیاز به ری‌ست کردن یا بازسازی این دیتابیس وجود داشته باشد. برای افزایش امنیت٬ آیکان کلید ورود به این دیتابیس‌ها را در اختیار هفت نفر قرار داده تا بتوانند در مواقع ضروری اقدامات لازم را انجام دهند؛ هفت متخصص امنیت اینترنت از کشورهای گوناگون جهان.

هفت نفر دیگر هم به‌عنوان «کلیدداران جای‌گزین» یا «بک‌آپ» انتخاب شده‌اند تا در صورتی که اتفاقی برای هفت نفر اول رخ داد٬ آنها بتوانند وظایف تعریف‌ شده را به انجام برسانند. در مجموع ۱۴ نفر کلید ورود به پایگاه عظیم داده‌های آیکان را در اختیار دارند.

این کلیدهای فلزی می‌توانند باکس‌هایی که در نقاط گوناگون در جهان پنهان نگاه داشته شده‌اند را باز کنند. درون این جعبه‌ها کلیدهای دیگری به شکل کارت‌های هوشمند قرار دارد.

اگر این هفت کلید هوشمند موجود در باکس‌های گوناگون را هم‌زمان در اختیار داشته باشید آن‌گاه «شاه‌کلید» اینترنت جهان را در دست خواهید داشت. شاه‌کلید در واقع یک کد کامپیوتری است؛ نوعی پسورد که می‌تواند امکان دسترسی به دیتابیس آیکان را فراهم کند.

چهار دیدار سالانه کلیدداران

از سال ۲۰۱۰ این هفت نفر هر سال چهار بار با یکدیگر دیدار می‌کنند تا با حضور در «مراسم کلید» یک «شاه‌کلید» جدید بسازند؛ یعنی در واقع پسورد برای ورود نهایی را تغییر دهند. این مراسم در لس‌آنجلس برگزار می‌شود؛ در اتاقی بی‌پنجره و دور از دیدرس دیگران در جنوب کالیفرنیا.

خبرنگار گاردین می‌گوید ورود به این مراسم فوق‌محرمانه مستلزم عبور از چندین گیت امنیتی بسیار پیچیده است؛ پر از درهای بسته‌ای که با کدهای مخصوص و اثر انگشت و اسکن چشم باز می‌شوند. مکانیسم امنیتی برای ورود به این مجموعه در حد مکانیسم امنیتی اتاق فرمان موشک‌های حامل کلاهک‌های هسته‌ای است.

در نهایت با عبور از این گیت‌ها به اتاقی می‌رسند که هیچ ارتباط الکترونیکی از آن خارج یا به آن وارد نمی‌شود و به همین خاطر امکان نفوذ الکترونیک به آن هم وجود ندارد. ماجرا کمی شبیه به صحنه‌هایی است که در فیلم‌های علمی‌تخیلی دیده‌ایم٬ اما واقعیت دارد.

کنترل اینترنت و سازمان ملل

آیا آن‌طور که در برخی شایعات عنوان شده٬ این هفت نفر می‌توانند اینترنت را در جهان غیرفعال کنند؟ آیا در صورتی که هکرها بتوانند به این سیستم نفوذ و کارکرد آن را مختل کنند٬ آنها می‌توانند سیستم را دوباره به حالت اول برگردانند؟ پاسخ به این سوال‌ها مثبت است. این هفت نفر کنترل کامل هسته اینترنت را در اختیار دارند.

به گزارش دویچه وله، با این حال٬ پس از افشاگری‌های تکان‌دهنده ادوارد اسنودن درباره جاسوسی‌های گسترده آژانس امنیت ملی آمریکا٬ حالا بسیاری از کشورهای جهان خواستار تحول اساسی فرآیند حاکمیت اینترنت در جهان‌اند.

اتحادیه اروپا به تازگی از آمریکا خواسته که «جدول زمانی روشنی برای جهانی‌سازی آیکان» ارائه کند؛ حالا محول کردن وظایف آیکان و انتقال مسوولیت راهبری اینترنت به نهادهای زیرمجموعه سازمان ملل٬ کف مطالبات اتحادیه اروپا و بسیاری از کشورهای دیگر است.


منبع: iritn.com






حمله بزرگ تبلیغات فیس‌بوک به کاربران گوشی های اندروید

حمله بزرگ تبلیغات فیس‌بوک به کاربران گوشی های اندروید.


شرکت امنیتی پاندا، به کاربران اندروید هشدار داد در صورت انتخاب گزینه‌های مربوط به تبلیغات در فیس بوک به نسخه جعلی گوگل پلی هدایت خواهند شد که هر کدام از برنامه‌های موجود برای دانلود در این صفحات نوعی بدافزار است.

به گزارش سرویس امنیت و شبکه پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران از فارس نیوز، شرکت امنیتی کلود مجری سیستم امنیتی پاندا با اشاره به اینکه در زمان ورود کاربران بوسیله تجهیزات با نرم افزار اندروید به فیس بوک آنها با تبلیغات متعددی مرتبط با واتس آپ و غیره روبرو می شوند که در صورت انتخاب هر کدام از آنها، این کاربران وارد صفحه جدیدی می شوند.

که صفحه جدید نسخه بسیار ماهرانه جعلی گوگل پلی است که هر کدام از برنامه های ارائه شده برای دانلود در این صفحات بدافزارهایی هستند که در صورت دانلود، این کاربران بصورت خودکار یک اشتراک سرویس پیام کوتاه غیر رایگان را دریافت خواهند کرد.

این تبلیغات که بصورت ماهرانه ای برای کاربران به نمایش در می آیند تحت عنوان “suggested post” به معنی پست های پیشنهادی، جملاتی مرتبط با برنامه واتس آپ نظیر آیا می خواهید بدانید چگونه چت دوستان خود را در واتس آپ ببنید؟ و یا آیا دوست دارید اتصال شدن به واتس آپ خود را پنهان کنید؟ برای این کار این برنامه را دانلود کنید، و برخی دیگر از پیام های مشابه که درصورت دانلود این نرم افزار دستگاه کاربران به تروجان های مذکور آلوده خواهد شد.

بنا به گفته یکی از مقامات پاندا، این تبلیغات در حال حاضر به زبان اسپانیایی و فقط برای کاربرانی که از طریق گوشی تلفن همراه اندرویدی وارد فیس بوک می شوند به نمایش در می آید و درصورت مراجعه به این سایت از طریق رایانه های شخصی و یا هر وسیله دیگری این تبلیغات قابل مشاهده نیستند. این شرکت اعلام کرده است که درباره این تبلیغات مخرب به مقامات شرکت فیس بوک هشدار داده است.

منبع: iritn.com